Ματουιντί : «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ματουιντί : «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

O Μπλεζ Ματουιντί μίλησε για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τόνισε πως οι μπιανκονέρι πρέπει να κερδίσουν τους ερυθρόλευκους.

O Μπλες Ματουιντί σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia αναφέρθηκε στο ματς της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Ο αμυντικός μέσος των πρωταθλητών Ιταλίας μίλησε για την ομάδα των ερυθρολεύκων λέγοντας πως είναι πάντα δύσκολη, ενώ τόνισε πως η Γιούβε πρέπει να κερδίσει το συγκεκριμένο ματς γιατί είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Τέλος, στάθηκε και στη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Νάπολι υπογραμμίζοντας πως ήταν σημαντική νίκη αλλά όχι καθοριστική.

«Το παιχνίδι με τη Νάπολι δεν ήταν ένα καθοριστικό, αλλά σίγουρα ήταν σημαντικό. Αυτή η νίκη όμως αποτελεί προστιθέμενη αξία για εμάς, στο ταξίδι μας στην Αθήνα. Εμείς θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως θέλουμε να κάνουμε άλλωστε  σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, είναι πάντα δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουμε τρεις καθοριστικούς βαθμούς», είπε ο Ματουιντί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ