Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τη εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πειραιώτες απέναντι στη Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ την Γιουβέντους, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους μπιανκονέρι.

Μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πειραιώτες αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος θα κάνει την τελευταία δοκιμή στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ωστόσο έχει στο μυαλό του μια πρώτη εικόνα για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στη Γιούβε.

Πάντα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, γκολκίπερ θα είναι ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ελαμπντελαουί. Σε ότι αφορά το κέντρο άμυνας θ’ αγωνιστούν ο Μποτία με τον Ένγκελς, καθώς ο Σισέ δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κούτρης.

Σε ότι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Λεμονής διάταξη με τρεις μέσους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα παίξουν Ρομαό, Οτζίτζα και Ταχτσίδης ή Ζιλέ. Υπάρχει όμως και το σενάριο να επιλέξει δύο μέσους ο Λεμονής και σ’ αυτή την περίπτωση θα είναι οι Ρομαό, Οτζίτζα.

Στο αρχικό σχήμα θα είναι σίγουρα ο Φορτούνης και ο Τζούρτζεβιτς και η θέση του Έλληνα μέσου εξαρτάται απ’ τη διάταξη που θα επιλέξει ο Λεμονής. Απ’ την επιλογή του 57χρονου τεχνικού για το σύστημα θα εξαρτηθεί και αν θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με δύο εξτρέμ. Σε μια τέτοια περίπτωση η διάταξη θα είναι 4-2-3-1 με τον Φορτούνη επιτελικό χαφ και τους Πάρντο – Σεμπά να έχουν το προβάδισμα για τα άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ