Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν : «Τα πολλά εκατομμύρια της Παρί δεν της εξασφαλίζουν την κούπα» είπε ο Μπόατενγκ

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν : «Τα πολλά εκατομμύρια της Παρί δεν της εξασφαλίζουν την κούπα» είπε ο Μπόατενγκ

Τα χρήματα, εκτός από την ευτυχία, δεν φέρνουν ούτε και τις κούπες, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ζερόμ Μπόατενγκ πριν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-0. Οι Παριζιάνοι το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ωστόσο, τα χρήματα δεν φέρνουν τις κούπες τόσο εύκολα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει και ο Ζερόμ Μπόατενγκ, όπως τόνισε με δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τους Γάλλους.

«Αυτή την εποχή η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο καλύτερο επίπεδο, μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν πιστεύω πως αυτό τους εξασφαλίζει την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί να χάσαμε με 3-0 το πρώτο παιχνίδι, όμως, πιστεύω πως μία νίκη από μόνη της είναι σημαντική. Πόσο μάλλον όταν έρχεται κόντρα σε μία ομάδα, όπως είναι η Παρί που μπορεί να έχει μερικούς παίκτες τραυματισμένους, όμως, έχει σπουδαίο υλικό. Αν τερματίσουμε δεύτεροι δεν θα πρόκειται για κάτι δραματικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ