Γιουβέντους : Χωρίς Κιελίνι κόντρα στον Ολυμπιακό

Γιουβέντους : Χωρίς Κιελίνι κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό χωρίς τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ενώ αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γιουβέντους στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions league, καθώς έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ιταλός αμυντικός ήταν τραυματίας αρκετό καιρό, όμως επέστρεψε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νάπολι. Παρόλα αυτά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, κανονικά στην αποστολή για το ματς στο Καραϊσκάκη θα είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά η αποστολή της Γιουβέντους: Μπουφόν, Πινσόλιο, Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Μπαρτσάλιμ Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίσιο, Ματουιντί, Ασαμόα, Στουράρο, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Μπερναντέσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ