Ολυμπιακός – Γιουβέντους : «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι», τόνισε ο Μπαρτζάλι

Ολυμπιακός – Γιουβέντους : «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι», τόνισε ο Μπαρτζάλι

Ο Αντρέα Μπαρτζάλι μίλησε στη θέση του Κιελίνι στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος αμυντικός της Γιούβε τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Αντρέα Μπαρτζάλι, ο οποίος πήρε τη θέση του Τζιόρτζιο Κιελίνι στην συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό αύριο (05/12) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ερωτήθηκε για…

Το κλίμα στις τάξεις της Γιούβε μετά την ήττα από την Νάπολι και τις σκέψεις για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.Μας έκανε καλό σε όλους η νίκη με Νάπολι. Πιστεύω ότι είναι καλό το κλίμα. Είμαστε ήρεμοι και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Όσα λέγονται δεν είναι αλήθεια. Θα δώσουμε τα πάντα για το αποτέλεσμα».

Το αν ντέρμπι κόντρα στους Ναπολιτάνους ήταν ένα νέο ξεκίνημα: «Όχι η νοοτροπία είναι πάντα η ίδια. Μάλλον ήταν η αναμονή του ματς που προκαλούσε αυτή την αίσθηση. Τώρα θα παίξουμε αυτό το μεγάλο ματς για να πάρουμε ώθηση για την συνέχεια».

Εάν η νίκη στο κόντρα Ολυμπιακό είναι επιτακτική: «Εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε στους κινδύνους. Είναι βασικό και σημαντικό το ματς. Είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο. Παίζουν στο γήπεδό τους. Να αμυνθούμε καλά και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τον Μπενάτια και τον Ντάγκλας Κόστα: «Ο Μπενάτια είναι πολύ καλός και μεγάλος αμυντικός. Πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του γιατί είναι ένας διεθνής αμυντικός. Έχει μεγάλη δύναμη και ποιότητα και μπορεί ακόμα πιο καλά. Είναι από τους πιο καλούς αμυντικούς στην Ευρώπη.

Ο Κόστα κάνει την διαφορά και ειδικά στον ένας με έναν. Κρατάει περισσότερους παίκτες πάνω του. Πολύ καλός και έχει βασικά χαρακτηριστικά. Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής. Δείχνει τώρα το ποσο έχει βελτιωθεί και μας βοηθάει πολύ».

Για την απουσία του Κιελίνι από το αυριανό παιχνίδι: «Ασφαλώς είμαι έτοιμος. Δεν είχαμε παίξει τόσο μαζί. Η δύναμη μας είναι το ροτέισον. Και οι 25 είναι ισάξιοι και σημαντικοί. Όποιος και να παίζει το αξίζει. Όποιος παίξει αύριο θα τα δώσει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ