Ολυμπιακός : Το πλάνο του Λεμονή για τη Γιουβέντους

Ολυμπιακός : Το πλάνο του Λεμονή για τη Γιουβέντους

Με διάταξη 4-3-3, τον Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Φορτούνη στον πάγκο προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής στον εντός έδρα αγώνα με την Γιουβέντους.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος θα παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, επιλέγοντας σχήμα με τρεις μέσους στον άξονα. Με βάση τις πληροφορίες η εντεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στους μπιανκονέρι θα είναι η ακόλουθη.

Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο θα είναι ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών θ’ αγωνιστούν ο Μποτία με τον Ένγκελς, καθώς ο Σισέ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα παίξει ο Κούτρης.

Τριάδα στον άξονα

Όπως προαναφέραμε ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται να επιλέγει τριάδα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αυτό σημαίνει ότι Ρομαό, Οτζίτζα και Ταχτσίδης θα είναι στην αρχική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Απ’ τη στιγμή που ο Λεμονής αποφασίζει να παίξει με διάταξη 4-3-3, σημαίνει ότι θ’ αφήσει εκτός βασικής εντεκάδας τον Κώστα Φορτούνη. Ο προπονητής μάλιστα του Ολυμπιακού είχε κι ένα τετ α τετ με τον διεθνή μέσο χθες στου Ρέντη.

Με σέντερ φορ τον Τζούρτζεβιτς

Αναφορικά με την επιθετική τριάδα της ομάδας του λιμανιού, ο Λεμονής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Πάρντο και τον Σεμπά στα δύο άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θ’ αγωνιστεί ο Τζούρτζεβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Ανσαριφάρντ, που σημείωσε δύο γκολ εναντίον του Απόλλωνα, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ