Οριστικό: Χάνει και τα δύο ματς με Γιουνάιτεντ ο Καβάνι!

Οριστικό: Χάνει και τα δύο ματς με Γιουνάιτεντ ο Καβάνι!

Νέο πλήγμα για την Παρί Σεν Ζερμέν μερικά 24ωρα πριν την πρώτη μάχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε και ο Έντισον Καβάνι και από τις δύο αναμετρήσεις με τους κόκκινους διαβόλους.

Η ατυχία συνεχίζεται για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μετά από τον Νεϊμάρ, εκτός μάχης από τους δύο αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκε και ο Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της γαλλικής ομάδας έγινε αλλαγή στο σαββατιάτικο ματς για το πρωτάθλημα (σκόραρε στο 42′ με πέναλτι και αντικαταστάθηκε από τον Μπαπέ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου) και οι φόβοι της Παρί για κάτι σοβαρό φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Ο 31χρονος φορ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Κυριακής και εκεί διαπιστώθηκε πως υπέστη μυϊκή ρήξη στον δεξιό μηρό, γεγονός που θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός δράσης και θα τον υποχρεώσει να απουσιάσει και από τα δύο ματς απέναντι στην Γιουνάιτεντ

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 12 Φεβρουαρίου στο Ολντ Τράφορντ και το δεύτερο στο Παρκ Ντε Πρενς στις 6 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ