Μοντεστό : Έχουμε κίνητρο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Μοντεστό : Έχουμε κίνητρο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Ο Φρανσουά Μοντεστό, με θητεία σε Μπαστιά και Κάλιαρι, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους (05/12, 21:45) για το Τσάμπιονς Λιγκ κι ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ένας αγώνας απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα δίνει κίνητρο στους παίκτες ανεξάρτητα από τη βαθμολογική σημασία του.

«Μπορεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους να μην μας προσφέρει κάτι βαθμολογικά, αλλά έχουμε κίνητρο κι έτσι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» ανέφερε ο Φρανσουά Μοντεστό σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Μοντεστό που τώρα έχει χρέη σκάουτερ στους «ερυθρόλευκους», δήλωσε ενόψει του αποψινού ματς κόντρα στη Γιουβέντους (05/12, 21:45) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Γιουβέντους δεν έχει τον Μπονούτσι, αλλά παραμένει μια ισχυρή ομάδα. Η νίκη απέναντι στη Νάπολι ήταν μια απόδειξη. Έχει, άλλωστε, έξι-επτά παίκτες που έχουν τη νοοτροπία νικητή. Ο Ιγκουαΐν κι ο Ντιμπάλα είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως κι ο προπονητής».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε ακόμα και στον Νικολά Λεάλι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά, λέγοντας: «Ο Νικολά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μια θετική εμπειρία για εκείνον».

Όσο για το μέλλον του, ο Μοντεστό έδειξε ικανοποιημένος από την πορεία του στον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει η Ιταλία καθώς έχω πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ