Ιμπραΐμοβιτς: «Φαβορί η Παρί κόντρα στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ιμπραΐμοβιτς: «Φαβορί η Παρί κόντρα στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το ποια από τις... πρώην του θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Champions League, με το Σουηδό να χρήζει φαβορί τους Παριζιάνους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους με φόντο ένα εισιτήριο για τους «8» του Champions League και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κλήθηκε να αποφασίσει ποια θα είναι η νικήτρια ανάμεσα στις δυο πρώην ομάδες του.

Ο Σουηδός ανέφερε πως δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους Γάλλους παρά το φορμάρισμα των «κόκκινων διάβολων», ενώ συμπλήρωσε πως σε οποιαδήποτε περίπτωση, εκείνος θα είναι νικητής:

«Η Παρί αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει το μομέντουμ. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αυτήν τη στιγμή. Αν με ρωτούσες πριν λίγο καιρό θα έλεγα πως η Παρί είναι το φαβορί, όμως τώρα πιστεύω ότι είναι δύσκολο. Αλλά και πάλι θα πω ότι η Παρί είναι ελαφρώς το φαβορί λόγω των παικτών που διαθέτει. Όποια κι αν νικήσει, εγώ θα είμαι νικητής γιατί θα έχω μια ομάδα μου στην επόμενη φάση».

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1095103923365376000

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ