Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Ο Άνχελ Ντι Μαρία «ντύθηκε» Νεϊμάρ και Καβάνι μαζί και μοιράζοντας τις ασίστ σε Κιμπεμπέ και Εμπαπέ, οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη με 2-0 επί της Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Σόλσκιερ.

No Cavani. No Neymar. No Problem για την Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το σύνολο του Σόλσκιερ να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει σημαντικά. Επί της ουσίας στο πρώτο μέρος υπήρξε μόνο μία κλασική ευκαιρία αυτή του Εμπαπέ στο 28ο λεπτό, όταν ο Ντράξλερ με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Γάλλο φορ σε θέση τετ α τετ, ωστόσο ο 20χρονος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα, στέλνοντας την μπάλα άουτ και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος των πρώτων 45 λεπτών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, ωστόσο η Γιουνάιτεντ ξέχασε να… επιστρέψει στο ματς. Οι πρωταθλητές Γαλλίας, μπήκαν μεταμορφωμένοι σε σχέση με το πρώτο μέρος και αφού απείλησαν στο 50′ με κεφαλιά του Νειμάρ, τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Κιμπεμπέ. Έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία, η άμυνα των γηπεδούχων ξέχασε τον αμυντικό της Παρί, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ντε Χέα και να γράψει το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, και πριν προλάβει να συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε, η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όταν στο 60΄ ο Ντι Μαρία έκανε εξαιρετικό γύρισμα από τα αριστερά, ο Εμπαπέ βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και εξ επαφής νίκησε τον Ντε Χέα για το 2-0 των Παριζιάνων. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε.

Από το 70′ και μετά έδωσαν χώρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της γαλλικής ομάδας και το 0-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Μπαϊγί, Λίντελεφ, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (45′ + 4′ Σάντσες), Ράσφορντ (84′ Λουκάκου), Μαρσιάλ (46′ Μάτα)

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Κέρερ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Βεράτι (75′ Παρέδες), Άλβες, Ντράξλερ, Ντι Μαρία (81′ Νταγκμπά), Μπαπέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ