Ποκετίνο: «Η Τότεναμ είναι υποτιμημένη»

Ποκετίνο: «Η Τότεναμ είναι υποτιμημένη»

Ο προπονητής των «σπιρουνιών» μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ντόρτμουντ στο Champions League, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Τότεναμ μερικές φορές υποτιμάται.

Η Τότεναμ έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους «8» του Champions League μετά τη νίκη 3-0 επί της Ντόρτμουντ και ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Μαουρίσιο Ποκετίνο, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Το τελικό αποτέλεσμα προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, δεδομένου πως οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ελλείψεις, με τον Χάρι Κέιν και τον Ντέλε Άλι να μην αγωνίζονται λόγω τραυματισμού.

Ο Ποκετινό σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του αποκαλώντας τους ήρωες, ενώ τόνισε πως νιώθει ότι η Τότεναμ μερικές φορές υποτιμάται από τον κόσμο.

«Οι παίκτες μου είναι ήρωες. Ότι και αν συμβεί στο τέλος της σεζόν αξίζουν τα εύσημα. Κάνουν μια φοβερή χρονιά.

Στη συνέχεια, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου για τις απουσίες των Κέιν και Άλι, τόνισε τα εξής:

«Είναι καλό (σ.σ που κερδίσαμε και χωρίς αυτούς) επειδή οι προσδοκίες για την Τότεναμ είναι να κερδίζει παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, όπως η Μπαρτσελόνα του Κρόιφ ή η Μίλαν του Αρίγκο Σάκι. Αυτό είναι πολύ καλό, είμαστε περήφανοι όταν το κοινό περιμένει τέτοιου είδους εμφανίσεις από εμάς, αλλά μερικές φορές ο κόσμος μας υποτιμάει» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Παίζουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι νομίζει ο κόσμος, αλλά δεν μπορείς να πολεμήσεις με την αντίληψη των ανθρώπων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ