Ολυμπιακός – Γιουβέντους : «Όπως με την Μπαρτσελόνα» το μήνυμα του Λεμονή

Ολυμπιακός – Γιουβέντους : «Όπως με την Μπαρτσελόνα» το μήνυμα του Λεμονή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής έδωσε το σύνθημα για το αποψινό ματς με τη Γιουβέντους, ζητώντας συγκέντρωση από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος των ερυθρόλευκων είναι να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Τάκης Λεμονής θεωρεί πολύ σημαντικό στοιχείο την αγωνιστική προσήλωση των παικτών του στο πλάνο και δεν είναι τυχαία η αναφορά που έκανε στου Ρέντη.

«Πάμε όπως με την Μπαρτσελόνα» είναι λοιπόν το σύνθημα που έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν τη συγκέντρωση που είχαν στον αγώνα με τους μπλαουγκράνα στο Καραϊσκάκη. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0), απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Ο Λεμονής είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εφαρμογή των όσων είχε ζητήσει πριν από την έναρξη του εκείνου του ματς και θεωρεί πως αν οι ερυθρόλευκοι είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και στο αποψινό παιχνίδι, μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί κομβικό στοιχείο για την έκβαση της αναμέτρησης, την συγκέντρωση της ομάδας του κι αυτό άλλωστε επισήμανε στους παίκτες του και λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ