Μανωλάς: «Καλύτερη στιγμή της καριέρας μου το γκολ με Μπαρτσελόνα»

Μανωλάς: «Καλύτερη στιγμή της καριέρας μου το γκολ με Μπαρτσελόνα»

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως το γκολ του με τη Μπαρτσελόνα αποτελεί την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στους επιθετικούς που τον έχουν...ταλαιπωρήσει.

Στο 82′ στο «Ολίμπικο», ο Μανωλάς υψώνεται στον αέρα και με κεφαλιά νικάει τον Τερ Στέγκεν για το 3-0 της Ρόμα κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Χάρη σε αυτό το γκολ, οι «Ρωμαίοι» ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και βρέθηκαν στην ημιτελική φάση του Champions League κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για εκείνη τη στιγμή τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη της καριέρας του:

«Είναι αλήθεια, ότι το συναίσθημα που ένιωσα με το γκολ απέναντι στη Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ήταν μια καταπληκτική νύχτα για τους Ρωμαίους και εγώ ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο» απάντησε ο Έλληνας αμυντικός, ενώ εξέφρασε την άποψη του και για το πρόσφατο ματς με την Πόρτο:

«Κάναμε καλό παιχνίδι με την Πόρτο, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεχτήκαμε γκολ (νίκη των «τζιαλορόσι» με 2-1 στη Ρώμη). Σκεφτόμαστε τη ρεβάνς τώρα και αν περάσουμε θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Όσο για τους επιθετικούς που τον έχουν δυσκολέψει πιο πολύ, ο 27χρονος έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός τον Κριστιάνο: «Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Μέσι και ο Μπενζεμά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ