Τσέλσι – Ατλέτικο 1-1

Τσέλσι – Ατλέτικο 1-1

Η Ατλέτικο προηγήθηκε, η Τσέλσι που είχε ήδη προκριθεί δεν της χαρίστηκε, ισοφάρισε (1-1) και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως δεύτερη πίσω από την Ρόμα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σήμερα κυνήγησε το όνειρο, το θαύμα. Το άγγιξε στο 56′ όμως το γκολ του Σαούλ Νίγκεθ δεν ήταν αρκετό. Η Τσέλσι ισοφάρισε (1-1) και συνεχίζει στην επόμενη φάση του θεσμού ως δεύτερη στον όμιλο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα συμβιβαστεί με το Europa League.

Σήμερα η αποστολή για την Ατλέτι ήταν μία: κατάθεση ψυχής και έγινε. Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τόρες έπιασε μια κεφαλιά-πάσα προς τον Σαούλ Νίγκεθ κι εκείνος νίκησε τον Κουρτουά βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο. Στο 75′ όμως όλα τελειώσαν. Ο Σάβιτς προσπαθώντας να απομακρύνει προ του Αζάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 που στέλνει την μεν Ατλέτικο στο Europa League, τη δε Τσέλσι που είχε ευκαιρίες ακόμα και για την νίκη στους «16» του Champions League (ως δεύτερη).

Ρόμα – Καραμπάχ 1-0

Η Ρόμα δεν έπρεπε να στραβοπατήσει, καθώς οι ροχιμπλάνκος παραμόνευαν. Εξάλλου ήθελε και την πρώτη θέση. Έβαλε ένα γκολ με τον Ντιέγκο Περότι στο 53′ έπειτα από ασίστ του Τζέκο κι ύστερα διαφύλαξε το σκορ απέναντι στην αξιόμαχη Καραμπάχ η οποία αποκλείστηκε. Νίκη και πρωτιά για την Ρόμα.

 

Βαθμολογία Γ’ Ομίλου

Ρόμα 11
Τσέλσι 11
Ατλέτικο 7
Καραμπάχ 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ