Αλέγκρι: «Μόνος του ο Κριστιάνο δεν είναι αρκετός»

Απόλυτα συγκεντρωμένη πρέπει να είναι η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Αλέγκρι που όπως τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι αρκετός για το θετικό αποτέλεσμα

Αλέγκρι: «Μόνος του ο Κριστιάνο δεν είναι αρκετός» | to10.gr

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ματς της φάσης των «16» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μάσιμο Αλέγκρι, χαρακτήρισε πολύ καλά οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα την Ατλέτι , τόνισε ότι το Champions League δεν είναι υποχρέωση των Μπιανκονέρι ενώ αναφέρθηκε και στην αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο που όμως «δεν είναι από μόνος του αρκετός»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς για το Champions League. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έχουμε παίξει πολλούς αγώνες υψηλού επιπέδου και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς. Η Ατλέτικο είναι πολύ καλά οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα».

«Η ομάδα ανεβαίνει στη φυσική κατάσταση, σε ψυχολογικό επίπεδο και σε τεχνικό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο, γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια συμπαγή ομάδα που εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις και που τα πρόσφατα χρόνια έχει πάρει αποτελέσματα στην Ευρώπη. Το Champions League δεν είναι υποχρέωσή μας, είναι κάτι το οποίο μπορεί να κριθεί υπέρ ή κατά από μικρές λεπτομέρειες».

Για τον Κριστιάνο: «Το να έχεις τον Ρονάλντο είναι πλεονέκτημα, όμως μόνος του δεν είναι αρκετός, ολόκληρη η ομάδα πρέπει να κάνει δυνατή εμφάνιση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο