Μπαρτσελόνα: Έμεινε «άσφαιρη» μόνο κόντρα σε Ολυμπιακό, Γιούβε και Λυών

Μπαρτσελόνα: Έμεινε «άσφαιρη» μόνο κόντρα σε Ολυμπιακό, Γιούβε και Λυών

Στα τελευταία της 18 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ανεξαρτήτως έδρας, η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα σε Γιουβέντους, Ολυμπιακό και Λυών!

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου άφησαν Λυών και Μπαρτσελόνα που έμειναν ισόπαλες (0-0) στη Γαλλία, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο Groupama Stadium με αντίπαλο την ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο η οποία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πήρε την όγδοη ισοπαλία της, στα τελευταία της 10 παιχνίδια.

Για την Μπάρτσα που αποδεδειγμένα δεν περνάει περίοδο ντερμορμαρίσματος στα τελευταία της παιχνίδια, το να μην σκοράρει στο Champions League αξίζει ειδική μνείας, μιας και το βράδυ της Τρίτης, ήταν μόλις η 4η φορά στα τελευταία της 18 παιχνίδια στη διοργάνωση ανεξαρτήτως έδρας.

Αυτό που έχει «ελληνικό» ενδιαφέρον» είναι το γεγονός ότι οι Καταλανοί έμειναν «άσφαιροι», πέραν της Λυών, με αντίπαλο την Γιουβέντους (σε Βαρκελώνη και Τορίνο), κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης και την Τρίτη (19/02) το βράδυ στη Γαλλία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ