Ολυμπιακός – Γιουβέντους : Η κριτική των παικτών της Γιουβέντους

Ολυμπιακός – Γιουβέντους : Η κριτική των παικτών της Γιουβέντους

Ο Άλεξ Σάντρο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι για την Γιουβέντους που είχε επίσης σε καλή μέρα τον Κουαδράδο και τον Σέζνι.

Η Γιουβέντους είχε σε πολύ καλή μέρα τον Άλεξ Σάντρο που έκανε μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό αλλά και τους Κουαδράδο και Σέζνι παίρνοντας τη νίκη στο Καραισκάκη.

Σέζνι: Όσες φορές χρειάστηκε φώναξε παρών. Στο 41΄είπε όχι στην κοντινή κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς ενώ στην επανάληψη νίκησε τον Μάριν στο τετ α τετ, στη μια από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού για την ισοφάριση.

Ντε Σίλιο: Χωρίς πολλά προβλήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από τους καλούς και σταθερούς παίκτες της Γιουβέντους.

Μπενάτια: Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα βρήκε απαντήσεις απέναντι στους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Γενικά καλή παρουσία με λίγα λάθη χωρίς αντίκρισμα για τον Ολυμπιακό.

Μπαρτζάλι: Και ο έτερος στόπερ της Γιουβέντους τα πήγε καλά στον ρόλο του, αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στην επανάληψη κυρίως από τις πλαγιοκοπήσεις των ερυθρολεύκων.

Αλεξ Σάντρο: Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Εξαιρετικό ματς από τον άσο της «Μεγάλης Κυρίας» που έκανε σπουδαία δουλειά από την πλευρά του και έφτιαξε το πρώτο γκολ.

Ματουιντι: Η ήρεμη δύναμη της Γιουβέντους στον άξονα. Πολύ τρέξιμο, μυαλωμένο παιχνίδι και με σημαντική προσφορά στην κυκλοφορία της μπάλας.

Κεντίρα: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να συγκαταλέγεται στους αρνητικούς της Γιουβέντους.

Ντιμπάλα: Καλό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο και με την πρώτη σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του. Στην επανάληψη κλείστηκε καλύτερα και τελικά στο 63΄έγινε αλλαγή.

Κουαδράδο: Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για την Γιουβέντους, είχε κέφια στο ματς και έδειξε την κλάση σε δύο – τρεις περιπτώσεις. Ξεχώρισε με την παρουσία του.

Ντάγκλας Κόστα: Επίσης καλό ματς από τον Βραζιλιάνο που μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά είχε ξεσπάσματα και ενέργειες αξιοζήλευτες.

Ιγκουαίν: Δεν ήταν σε καλή βραδιά το μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους. Φάνηκε ελάχιστα και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Προτό.

Πιάνιτς: Μπήκε στο 63΄στη θέση του Ντιμπάλα χωρίς να κάνει κάτι το εντυπωσιακό.

Ρουγκάνι: Ο νεαρός στόπερ πήρε συμμετοχή παίζοντας στη θέση του Μπαρτζάλι.

Μπερναντέσι: Μπήκε στο 84΄ και στο 89΄στην πρώτη του καλή επιθετική προσπάθεια σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Αλέγκρι: Είδε το πλάνο του να δικαιώνεται απο νωρίς και μπόρεσε να διαχειριστεί το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην επανάληψη που ζορίστηκε η Γιουβέντους βρήκε λύσεις με τις αλλαγές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ