«Θα είναι ακραία μια ποινή απευθείας αποκλεισμού της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

«Θα είναι ακραία μια ποινή απευθείας αποκλεισμού της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Την άποψη ότι δύσκολα η ποινή της ΑΕΚ από την UEFA θα αφορά αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξέφρασε ο πρώην παράγοντας της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.

Τα… μαντάτα από την UEFA περιμένουν απόψε στην ΑΕΚ με τον φόβο για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι κάτι παραπάνω από ορατός για την Ενωση. Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επί 21 χρόνια παράγοντας της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα μέλη της Πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, εξετάζουν όσα αναγράφονται στις εκθέσεις του παρατηρητή και στο φύλλο αγώνος και κρίνουν τη σοβαρότητα των επεισοδίων. Αυτό που επίσης λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, είναι αν η ομάδα που κατηγορείται σοβαρά έχει δώσει σοβαρά δικαιώματα και έχει τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια της ίδιας σεζόν.

Στην προκειμένη περίπτωση, η υπόθεση της ΑΕΚ, δεν εκδικάστηκε άμεσα και μην ξεχνάμε πως είναι και ο Άγιαξ κατηγορούμενος, έστω και σε μικρότερο βαθμό από την ΑΕΚ και συνεχίζει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν στην UEFA θεωρούσαν τόσο σοβαρές τις δύο υποθέσεις, θεωρώ πως θα προχωρούσαν άμεσα στην εκδίκαση τους.

Με βάσει την πείρα μου και το λέω με επιφύλαξη, θεωρώ πως θα είναι ακραία και θα μου προξενήσει έκπληξη μια ποινή απευθείας αποκλεισμού της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ