ΑΕΚ: Με τον κόσμο της αν μπει σε ομίλους του χρόνου

ΑΕΚ: Με τον κόσμο της αν μπει σε ομίλους του χρόνου

Τα δύο επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ στην Ευρώπη θα βρουν το ΟΑΚΑ άδειο.

Τα καλά μαντάτα για την ΑΕΚ ήταν ότι απέφυγε την… καταστροφή. Η τιμωρία για αποκλεισμό ενός έτους με διετή αποκλεισμό είναι καλό νέο, μπροστά στον απευθείας αποκλεισμό από την Ευρώπη που θα είχε και πολύ άσχημα συνεπακόλουθα.

Όσον αφορά το… λουκέτο που μπαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα δεδομένα είναι απλά για την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το καλοκαίρι για να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε πρόκειται για Champions League (εξαιρετικά δύσκολο πια με την ΑΕΚ στο -8 από τη δεύτερη θέση και τον Ολυμπιακό) είτε πρόκειται για Europa League (το πιθανότερο σενάριο), η ΑΕΚ θα χρειαστεί να συμμετάσχει σε δύο ή και τρεις προκριματικούς γύρους.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ αν προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς θα έχει εκτίσει την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών από τα προκριματικά. Κάτι θετικό για την Ενωση, αν και το σημαντικό πλέον είναι από εδώ και πέρα στα ευρωπαϊκά ματς του ΟΑΚΑ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να μην δοθεί ξανά δικαίωμα στην UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ