Γιαταμπαρέ: «Εμπειρία ζωής το Champions League με τον Ολυμπιακό»

Γιαταμπαρέ: «Εμπειρία ζωής το Champions League με τον Ολυμπιακό»

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Αντβέρπ αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους Ερυθρόλευκους και χαρακτήρισε εμπειρία ζωής τη συμμετοχή του στο Champions League.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Αντβέρπ, αλλά δεν ξεχνάει όσα έζησε με τον Ολυμπιακό.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος φόρεσε τα ερυθρόλευκα το πρώτο μισό της σεζόν 2013 – 2014, μίλησε σε βέλγικη ιστοσελίδα για το πέρασμά του από τους Πειραιώτες και χαρακτήρισε εμπειρία ζωής τη συμμετοχή του στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος χαφ μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ήταν για μένα μία μεγάλη εμπειρία ζωής το Champions League με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το θυμάμαι πολύ έντονα και που θα ήθελα να ζήσω ξανά».

Ο 29χρονος μέσος αγωνίστηκε στους Ερυθρόλευκους για 6 μήνες, πραγματοποιώντας συνολικά 10 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 3 ματς Champions League, σε 5 αγώνες πρωταθλήματος και 2 παιχνίδια Κυπέλλου, πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 399 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2013 από την Μπαστιά, ενώ τον Γενάρη του 2014 τον έδωσε δανεικό για ένα εξάμηνο στην γαλλική ομάδα. Εκτοτε αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός σε Γκιγκάμπ και Σταντάρ Λιέγης, ενώ το καλοκαίρι του 2016 οι Ερυθρόλευκοι τον παραχώρησαν στην Βέρντερ Βρέμης. Από το 2017 αγωνίζεται στο Βέλγιο με την Αντβέρπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ