Ολυμπιακός : Το ρεκόρ του Νικολάου

Ολυμπιακός : Το ρεκόρ του Νικολάου

Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου ήταν ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε εναντίον της Μπάρτσα, στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Δημήτρης Νικολάου ήταν στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και μάλιστα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, είχε πετύχει γκολ στο φινάλε του ματς. Ήταν μια ιστορική στιγμή για τον 19χρονο στόπερ, ο οποίος έγινε ο πιο νεαρός Έλληνας παίκτης που σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό επίτευγμα του αμυντικού των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη άμυνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας δεχθεί ένα μόλις γκολ και σκόρερ αυτού του τέρματος, είναι ο Νικολάου. Οι μπλαουγκράνα δέχθηκαν μόλις ένα γκολ στα έξι ματς που έδωσαν στον όμιλο και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων, μπορεί να υπερηφανεύεται για το επίτευγμα του.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις καλύτερες άμυνας του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκονται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες έχουν δεχθεί τρία γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ