Ολυμπιακός : Ζήτησε συγγνώμη ο Σεμπά

Ολυμπιακός : Ζήτησε συγγνώμη ο Σεμπά

Ο Σεμπά αποχώρησε από το Καραϊσκάκη λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δυσαρεστημένος από την αντικατάστασή του. Σήμερα πριν την προπόνηση ζήτησε συγγνώμη η οποία έγινε δεκτή.

Ο Σεμπά στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους στο Γ. Καραϊσκάκης, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα και αποχώρησε οικογενειακώς από το γήπεδο λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, δυσαρεστημένος από την απόφαση του προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, να τον αντικαταστήσει.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έφυγε χωρίς να ζητήσει άδεια, αλλά κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον τεχνικό της ομάδας και τους συμπαίκτες του, στην προπόνηση της Πέμπτης (06/12). Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι απολογήθηκε μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης και η συγγνώμη του έγινε δεκτή από τον Τάκη Λεμονή.

Η κίνησή του αυτή, λίγες ημέρες μετά την απόφαση της ερυθρόλευκης διοίκησης να «καθαιρέσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές θέτοντας όλους τους υπόλοιπους προ των ευθυνών τους, θα του κοστίσει σίγουρα αφού δύσκολα θα γλυτώσει το χρηματικό πρόστιμο. Να σημειώσουμε πάντως σε αυτό το σημείο ότι στην διετή του παρουσία στο Λιμάνι δεν είχε ποτέ προκαλέσει με την συμπεριφορά του οποιοδήποτε πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ