Χωρίς δέκα παίκτες η Μάντσεστερ στο Παρίσι

Χωρίς δέκα παίκτες η Μάντσεστερ στο Παρίσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο πρώτο ματς για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την αγγλική ομάδα στην ρεβάνς του Παρισιού.

Η αποστολή μάλιστα της Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμα δυσκολότερη, αν αναλογιστεί κάποιος τις απουσίες της αγγλικής ομάδας καθώς η Μάντσεστερ θα παραταχθεί χωρίς δέκα παίκτες.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει ούτε στον Μαρσιάλ, καθώς ο νεαρός άσος της Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ήδη είναι νοκ άουτ οι Μάτα, Μάτιτς, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Βαλέντσια, Πογκμπά, Σάντσες και ο Σόλσκιερ θα παρατάξει εντεκάδα εκτάκτου ανάγκης στο Παρκ Ντε Πρενς.

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με την Παρί», υποστήριξε ο Σόλσκιερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ