Σολάρι: «Η Ρεάλ είχε περισσότερους μνηστήρες και από τη Τζούλια Ρόμπερτς»

Σολάρι: «Η Ρεάλ είχε περισσότερους μνηστήρες και από τη Τζούλια Ρόμπερτς»

Στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ ο προπονητής της «βασίλισσας», χρησιμοποίησε μια ενδιαφέρουσα ατάκα για τους υποψήφιους προπονητές της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Άγιαξ αύριο (5/3, 22:00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στη ρεβάνς του 2-1 στο Άμστερνταμ.

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι έλαβε χώρα σήμερα, με τους δημοσιογράφους να μην επικεντρώνονται μόνο στον επικείμενο αγώνα, αλλά και στις φημολογίες για τον νέο προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Ο Αργεντίνος τεχνικός προσπάθησε να προσπεράσει την ερώτηση με αρκετή δόση χιούμορ λέγοντας: «Αυτή η ομάδα πάντα είχε περισσότερους μνηστήρες και από την Τζούλια Ρόμπερτς». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Λούκα Μόνριτς που υποστήριξε ότι στην ομάδα λείπει το εύκολο γκολ, απαντώντας: «Σέβομαι τον Κριστιάνο, είναι ζωντανή ιστορία αυτής της ομάδας και ότι έχει κάνει βρίσκεται στη βιτρίνα. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, για να κάνουμε καλύτερες επιθέσεις και να βάζουμε περισσότερα γκολ».

Τέλος για το παιχνίδι με τον «Αίαντα» είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να προκριθούμε. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και είναι το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ