Τα γκολ του θριάμβου του Αγιαξ στο Μπερναμπέου (vid)

Τα γκολ του θριάμβου του Αγιαξ στο Μπερναμπέου (vid)

Οι Ολλανδοί «άλωσαν» την Μαδρίτη (1-4) και με μια «μαγική» εμφάνιση πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Αγιαξ αποκαθήλωσε την Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Οι Ολλανδοί με μια «μαγική» εμφάνιση επικράτησαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» των Μερέγχες με 4-1 και σφράγισαν το εισιτήριό τους για την τελική 8άδα.

Στο 7’ ο Τάντις είδε την κίνηση του Ζιγέρ, του έστρωσε την μπάλα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά για το 1-0 του Άγιαξ. Στο 18’ ο Τάντιτς με ντρίμπλα που θύμισε Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε στον Νέρες, ο Βραζιλιάνος άφησε τον Κουρτουά να πέσει στο έδαφος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της μαδριλένικης ομάδας για το 2-0.

Στο 62’ ο Βαν Ντε Μπέεκ έδωσε στον Τάντιτς και αυτός με ένα ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Βέλγου πορτιέρο. Στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε περάσει όλη έξω και παρότι χρησιμοποιήθηκε το VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και ουσιαστικά ο Αγιαξ σφράγισε την πρόκριση. Στο 70’ η Ρεάλ μείωσε σε 3-1 με τον Ασένσιο, με τον Σένε δύο λεπτά αργότερα με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ να κερδίζει τον Κουρτουά και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ