Σολάρι: ««Δεν αποδέχτηκα μια τόσο δύσκολη πρόκληση για να παραιτηθώ τώρα»

Σολάρι: ««Δεν αποδέχτηκα μια τόσο δύσκολη πρόκληση για να παραιτηθώ τώρα»

O προπονητής της Ρεάλ μίλησε για μια δύσκολη, μεταβατική σεζόν για την ομάδα του ενώ δεν έδειξε καμία διάθεση να παραιτηθεί, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τον Αγιαξ.

Στους λόγους που έφεραν τον αποκλεισμό και τη γενικότερα κακή πορεία της Ρεάλ αναφέρθηκε ο Σαντιάγκο Σολάρι μετά τον διασυρμό από τον Άγιαξ ενώ δεν φάνηκε διατεθειμένος να παραιτηθεί, ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένας οδυνηρός αποκλεισμός και νιώθουμε την πικρία που αισθάνονται οι οπαδοί μας, οι οποίοι, όμως, μας στήριξαν ως το τέλος. Φυσικά, μας έλειψε πολύ σήμερα ο Σέρχιο Ράμος, αλλά είναι μια πολύ στενάχωρη στιγμή, η οποία, όμως, δίνει αξία στο τι έχει πετύχει η Ρεάλ την τελευταία πενταετία με την κατάκτηση τεσσάρων Champions League».

Για το ότι η Ρεάλ έμεινε εκτός τίτλων: «Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν, είμαστε εδώ για να παλέψουμε κι αυτό κάναμε. Είναι όμως μια χρονιά με πολλούς νέους παίκτες να ενσωματώνονται σε μια ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι σαφές για εμάς».

Για το αν έχει μετανιώσει για τις επιλογές του: «Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν με ρωτάτε γενικά και όχι ειδικά, δεν μετανιώνω καθόλου για τις επιλογές μου».

Αναφορικά με το αν προτίθεται να παραιτηθεί ξεκαθάρισε: «Δεν αποδέχτηκα μια τόσο δύσκολη πρόκληση για να παραιτηθώ τώρα».

Οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τον ρώτησαν αν η Ρεάλ θα πρέπει να τον απολύσει, με τον Σολάρι να προσθέτει: «Δεν είναι υποθέσεις τις οποίες πρέπει να κάνω εγώ».

Όσον αφορά στο τι έφταιξε και η Ρεάλ αποκλείστηκε, γνωρίζοντας τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω το τι συνέβη. Πολλές λεπτομέρειες, οι δύο τραυματισμοί, τα δοκάρια, η ευστοχία του Άγιαξ, το VAR… Έχετε πολλά κι εσείς να σχολιάσετε».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια και το μέλλον της Ρεάλ, πρόσθεσε: «Η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη απ’ όλους μας. Παίκτες, προπονητές, απ’ όλους και πάντα θα βγαίνει πιο δυνατή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ