Το εντυπωσιακό video της Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό κόντρα στην Παρί (vid)

Το εντυπωσιακό video της Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό κόντρα στην Παρί (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείτε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2, με τους «κόκκινους διαβόλους» να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο «φωνάζουν» ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση-πρόκριση επί της Παρί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00) για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.

Οι κόκκινοι διάβολοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 στο Old Trafford για να μπορούν να πάρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, αποστολή δύσκολη αν κρίνει κανείς τις ελλείψεις που έχει το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να ελπίζει στην πρόκριση, καθώς δημιούργησε ένα τρομερό βίντεο, που ξυπνάει μνήμες για τους πιστούς της οπαδούς.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δημιούργησαν ένα βίντεο με τα γκολ από τις επικές ανατροπές κόντρα σε Γιουβέντους στον ημιτελικό και την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League του 1999.

Στον τελικό κόντρα στους Βαυαρούς, η τότε ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέτρεψε στις καθυστερήσεις το εις βάρος της 1-0,σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ στον ημιτελικό με την Γιούβε αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το πρώτο ματς του «Ολντ Τράφορντ» είχε λήξει 1-1 και στο Τορίνο στο 24’ οι Ιταλοί προηγούνταν με 2-0, αλλά η ομάδα του Φέργκιουσον το είχε γυρίσει σε 2-3.

Κοινός παρανομαστής του τότε με το σήμερα είναι φυσικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ