«Χαμός» στο Παρίσι: 1-2 η Γιουνάιτεντ! (vids)

«Χαμός» στο Παρίσι: 1-2 η Γιουνάιτεντ! (vids)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι άνοιξαν το σκορ στο 2’ με τον Λουκάκου, στο 11’ η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπερνάτ και στο 30’ ο Βέλγος στράικερ της Γιουνάιτεντ ξαναχτύπησε για το 1-2.

Με δύο γκολ του Λουκάκου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League.

Στο 2’ ο επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα, μπήκε στη φάση, ξεπέρασε τον Μπουφόν και πλάσαρε για το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 11’ οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπερνάτ. Ο Μπαπέ γύρισε στον συμπαίκτη του και αυτός σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Στο 30’, ωστόσο, ο Λουκάκου χτύπησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ράσφορντ σούταρε, ο Μπουφόν έκανε λάθος εκτίμηση και στην επαναφορά ο Βέλγος στράικερ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ» η Παρί είχε κερδίσει με 2-0. Ως εκ τούτου, αν το αποψινό παιχνίδι λήξει 1-2, περνάει η γαλλική ομάδα.

Δείτε το 0-1:

Το 1-1:

Και το 1-2:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ