Βγήκε από το κώμα ο φίλος της Σίτι που χτυπήθηκε από οπαδούς της Σάλκε

Βγήκε από το κώμα ο φίλος της Σίτι που χτυπήθηκε από οπαδούς της Σάλκε

Καλά νέα έρχονται από την Γερμανία, αφού ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα σπίτι του.

Ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που βρισκόταν σε κώμα, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκανς της Σάλκε, ξύπνησε και πλέον είναι θέμα ημερών για να επιστρέψει σπίτι του.

Θυμίζουμε το συμβάν είχε γίνει στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα σε Σάλκε και Μάντσεστερ Σίτι, στο Γκενζελκίρχεν. Ο 32χρονος άνδρας δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Τελικά όπως φαίνεται κατάφερε να ξυπνήσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν μπορεί να μιλήσει, ωστόσο μπορεί και κουνά τα άκρα του. Παρόλα αυτά είναι πιθανό σε ένα διάστημα δέκα ημερών να μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες και ήδη έχουν συλλάβει έναν 30χρονο οπαδό της Σάλκε, ο οποίος εικάζεται πως είναι ο δράστης, ενώ φαίνεται πως είχε και συνεργό στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ