Η UEFA θυμήθηκε τα πέντε γκολ του Μέσι κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)

Η UEFA θυμήθηκε τα πέντε γκολ του Μέσι κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)

Σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, ο Λίονελ Μέσι «τρέλανε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πετυχαίνοντας πέντε γκολ στην ιστορική νίκη (7-1) της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Ήταν μια μέρα σαν την σημερινή, το 2012, δηλαδή πριν ακριβώς επτά χρόνια, όταν ο Λίονελ Μέσι έγραφε για άλλη μια φορά ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που έκανε ο δαιμόνιος Αργεντίνος δεν είχε συμβεί ξανά στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τι έκανε όμως ο Μέσι που έκανε όλον τον κόσμο να συγκλονιστεί; Έβαλε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι πραγματοποιώντας μια ιστορική παράσταση, για τον ίδιο αλλά και το ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος, πλέον, παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε σημειώσει τα γκολ του σε διάστημα 59 λεπτών (25′, 42′, 49′, 58′, 84′) και βοήθησε τους Καταλανούς να συντρίψουν τους Γερμανούς με το εμφατικό 7-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Η UEFA θυμήθηκε αυτήν την… εξωγήινη εμφάνιση από τον Αργεντίνο «μάγο» και με ανάρτηση της στο Twitter έγραψε: «Σαν σήμερα ο Λίονελ Μέσι έγραψε ιστορία βάζοντας πέντε γκολ στην Λεβερκούζεν».

Φυσικά η δημοσίευση συνοδευόταν και με βίντεο που μας θύμιζε τα κατορθώματα του παίκτη της Μπαρτσελόνα σε εκείνο το παιχνίδι. Δείτε το εδώ:

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1103633206568501248

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ