Ράμος σε Πέρεθ: «Πλήρωσε με και θα φύγω»

Ράμος σε Πέρεθ: «Πλήρωσε με και θα φύγω»

Έντονη αψιμαχία σημειώθηκε ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος και τον Φλορεντίνο Πέρεθ μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από το Champions League.

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον βαρύ αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Η ήττα με 4-1 από τον Αίαντα έχει προκαλέσει αναταράξεις στη «βασίλισσα» και το κλίμα πλέον μυρίζει… μπαρούτι.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σημειώθηκε και ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ και του Σέρχιο Ράμος.

Όπως αναφέρει η «AS», ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ περίμενε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση, κατηγορώντας τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο 71χρονος έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη αφοσίωσης που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.

Τα λόγια του προέδρου των «Μερένχες» προκάλεσαν την απάντηση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με τη σειρά του έριξε την ευθύνη στη διοίκηση για τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο αρχηγός της βασίλισσας είπε «πλήρωσε με και θα φύγω» στον Φλορεντίνο, εξηγώντας του στη συνέχεια πως έχει δώσει τα πάντα για τη Ρεάλ.

Το σκηνικό συνέβη μπροστά στα μάτια όλων των παικτών της «βασίλισσας», οι οποίοι έμειναν άναυδοι από τη σύγκρουση των δυο ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ