Γιουβέντους: Ψάχνοντας στη χώρα του «ποτέ»

Γιουβέντους: Ψάχνοντας στη χώρα του «ποτέ»

Η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει ποτέ στην Ιστορία της στο Champions League να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα, επομένως το έργο της κόντρα στην Ατλέτικο είναι πολύ δύσκολο σήμερα (12/03) το βράδυ στο Τορίνο

Κόντρα στην παράδοση και τους αριθμούς πρέπει να παίξει το βράδυ της Τρίτης (12/03) η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι πρωταθλητές Ιταλίας καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Γιούβε έχει βρεθεί άλλες πέντε φορές στην ίδια θέση, να διαχειριστεί ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και στις δύο φορές, αποκλείστηκε.

Οι δύο, σε επίπεδο Champions League, τη σεζόν 2005/06 όταν έχασε από την Άρσεναλ με 2-0 και στον επαναληπτικό το σκορ έμεινε στο 0-0 και την σεζόν 2012/13, όταν ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο και στη ρεβάνς στο Τορίνο ηττήθηκε ξανά, με το ίδιο σκορ.

Και άλλες τρεις όταν ο θεσμός ονομαζόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών. Το 1967/68 με αντίπαλο την Μπενφίκα, το 1973/74 κόντρα στη Δυναμό Δρέσδης και το 1975/76 στα παιχνίδια με την Γκλάντμπαχ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ