Μπάγερν: Με Αλάμπα και Κομάν κόντρα στη Λίβερπουλ

Μπάγερν: Με Αλάμπα και Κομάν κόντρα στη Λίβερπουλ

Κανονικά στην αποστολή της Μπάγερν για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ θα είναι ο Νταβίντ Αλάμπα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει στη διάθεσή του ο Νίκο Κόβατς, στην αυριανή (13/3) ρεβάνς της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ για το Champions League. Ο Κροάτης τεχνικός είδε τους Νταβίντ Αλάμπα και Κίνγκσλεϊ Κομάν να ξεπερνούν εγκαίρως τους τραυματισμούς τους και να είναι «ετοιμοπόλεμοι» για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Αυστριακός αμυντικός μετείχε σε μέρος της χθεσινής προπόνησης και ο τεχνικός των Βαυαρών εκτίμησε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα είναι σε θέση να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. «Είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόβατς, σχετικά με τον Αλάμπα.

Σε ό,τι αφορά τον Κομάν, ο προπονητής της Μπάγερν διαβεβαίωσε επίσης ότι είναι έτοιμος, αλλά απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν είναι αρκετά καλά για να ξεκινήσει, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία επιλογή».

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Άνφιλντ αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες και ο Νίκο Κόβατς εκτίμησε ότι η αυριανή (13/3) ρεβάνς θα έχει γκολ. «Η Λίβερπουλ θα είναι ακόμη πιο δυνατή στην άμυνα, με την επιστροφή του Φαν Ντάικ, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε, το έχουμε δείξει στην Bundesliga.

Το αυριανό δεν θα είναι ένα 0-0. Θέλουμε να νικήσουμε και έτσι θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε δύο «λευκές» ισοπαλίες για να περάσουμε» δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ