Ρονάλντο: «Γι’ αυτό με απέκτησαν!»

Ρονάλντο: «Γι’ αυτό με απέκτησαν!»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Θρίαμβος για την Γιουβέντους με υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με μία μυθική εμφάνιση οδήγησε την ιταλική ομάδα στη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 και της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη της Μεγάλης Κυρίας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο αποκτήθηκε από την Γιουβέντους. Για να την οδηγήσει σε μεγάλες νίκες όπως αυτή απέναντι στην Ατλέτικο και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, χαρακτήρισε μαγική την αποψινή βραδιά και έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γι αυτό με απέκτησαν. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα μου και να προσπαθήσω να φτάσει στο στόχο της. Ηταν μια μαγική βραδιά για όλους, όχι μόνο για μένα και τα γκολ που πέτυχα, αλλά για όλη την ομάδα. Υπάρχει υπερηφάνεια και αυτός είναι ο δρόμος για τον τελικό του Champions League. Η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ