Κλειδώνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Κλειδώνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Μετά τις προκρίσεις των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, η φάση των «16» του Τσάμπονς Λιγκ ολοκληρώνεται με δύο ακόμη παιχνίδια.

Μετά την τεράστια πρόκριση της Γιουβέντους απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και την επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σάλκε η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται με δύο τελευταία ματς.

Μπαρτσελόνα-Λυών και Μπάγερν Μονάχου-Λίβερπουλ (22:00) είναι τα ζευγάρια που θα παλέψουν για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στην φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το «Καμπ Νου» και η Μπαρτσελόνα θα φορέσουν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τη Λυών στη ρεβάνς του 0-0 της Γαλλίας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε φαντάζει το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το νεανικό σύνολο του Μπρούνο Ζενέσιο, που θα παλέψει για να πάρει μια τεράστια πρόκριση μέσα στο σπίτι των Καταλανών.

Οι «μπλαουγράνα» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος μπορεί να πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση αλλά παραμένει αμφίβολος. Από την άλλη, οι «λυωναί» έχουν ως αμφίβολο τον κεντρικό τους αμυντικό, Μαρσέλο.

Στο άλλο παιχνίδι Μπάγερν και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους «8», μετά το 0-0 του «Άνφιλντ», με το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι αρκετά αμφίρροπο και τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να δώσουν όλα.

Ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να υπολογίσει στους τιμωρημένους Μίλερ και Κίμιχ, αλλά και στους τραυματίες Ρόμπεν, Τολισό, ενώ αμφίβολος είναι ο Κομάν. Από τη άλλη στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κολπ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους γνωστούς τραυματίες, Τσάμπερλεϊν και Γκόμεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ