Δικαιολόγησε τον έξαλλο πανηγυρισμό του Ρονάλντο ο Σιμεόνε

Δικαιολόγησε τον έξαλλο πανηγυρισμό του Ρονάλντο ο Σιμεόνε

Ο Αργεντινός υποκλίθηκε στις ικανότητες του Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο στον κόσμο, ενώ μάλιστα έσπευσε να δικαιολογήσει τον ακραίο πανηγυρισμό του Πορτογάλου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε νέα ποδοσφαιρική παράσταση στο Champions League, αφού χάρη στο χατ ρικ του κόντρα στην Ατλέτικο οδήγησε τη Γιουβέντους στην πρόκριση, ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-0 στη Μαδρίτη.

Η εκπληκτική του εμφάνιση έχει προκαλέσει την αποθέωση από τον διεθνή Τύπο αλλά και από ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο οποίος παραμιλά για το νέο του επίτευγμα. Ανάμεσα σε εκείνους που υποκλίθηκαν στον Πορτογάλο ήταν και ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο 34χρονος είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Τσόλο έσπευσε να δικαιολογήσει και τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο, ο οποίος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Αργεντινός στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

«Σίγουρα έκανε το ίδιο που έκανα και εγώ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, έχοντας στο μυαλό του τους οπαδούς και δείχνοντας την προσωπικότητα ενός μεγάλο συλλόγου όπως η Γιουβέντους» ήταν η αρχική τοποθέτηση του 48χρονου, ο οποίος ύστερα ανέφερε:

«Η Γιουβέντους έμοιαζε πολύ με την Ατλέτικο του πρώτου αγώνα. Υποφέραμε, όπως συνέβη και σε αυτούς στο πρώτο ματς, ήταν σωστό που πέρασαν, το άξιζαν. Οι παίκτες της Γιουβέντους ήταν καλύτεροι από εμάς από άποψη τακτικής και επιθετικότητας και άξιζαν τη νίκη.

Ίσως είχαν μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσουν αυτό το ματς. Ο δε Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ