Αλέγκρι: «Η κριτική είναι καλή μόνο όταν σε μαθαίνει πράγματα»

Αλέγκρι: «Η κριτική είναι καλή μόνο όταν σε μαθαίνει πράγματα»

Ο προπονητής της Γιουβέντους σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο στάθηκε στην απόδοση των παικτών του, αλλά και στις κριτικές που δέχεται ο ίδιος

Η Γιουβέντους πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκορ 3-0, χάρη σε ένα προσωπικό σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε χατ-τρικ.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε στο «SkySports» για την απόδοση των παικτών της ομάδας του, αναφέροντας πως όλοι έμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο.

«Τα παιδιά είχαν τέλεια απόδοση. Είχαν τεχνική, ακρίβεια, επιθετικότητα  και αυτά είχαμε σχεδιάσει και για το πρώτο παιχνίδι, αλλά ξεκίνησε διαφορετικά, δεν χρησιμοποιήσαμε το πρεσάρισμα μας και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Όλοι περιμέναμε τόσο πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, υπήρχε η πιθανότητα για ένα υστερικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό, γι’ αυτό είπα στα παιδιά να μείνουν ψύχραιμα και να κρατήσουν τις ισορροπίες, καθώς υπήρχε ρίσκο», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Για ορισμένους παίκτες του δήλωσε: «Ο Σπινατσόλα είχε ένα άψογο παιχνίδι στα αριστερά, ο Μπερναρντέσκι ήταν καλός επίσης. Είναι ένα βήμα μπροστά για τον Μπερναντέσκι και γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ο Τσαν ήταν παντού, μάρκαρε συνέχεια τον Μοράτα στο κέντρο και έχτιζε το παιχνίδι μας από πίσω δίνοντας χώρο στον Σπινατσόλα και τον Κανσέλο στα άκρα», επισήμανε ο 51χρονος.

Τέλος, στάθηκε στην κριτική που δέχεται από διάφορους λέγοντας πως η κριτική είναι καλοδεχούμενη αρκεί να σ μαθαίνει κάποια πράγματα.

«Αυτοί που κριτικάρουν δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό σας (των δημοσιογράφων). Έχω κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα, έχω παίξει δύο τελικούς στο Champions League και έχω κερδίσει τέσσερα κύπελλα Ιταλίας. Τι άλλο να κάνω; Όσοι με κριτικάρουν είναι εκείνοι που χρειάζονται θεραπευτική αγωγή, όχι εγώ.  Η κριτική είναι καλή όταν σε μαθαίνει πράγματα», τόνισε ο Αλέγκρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ