Κριστιάνο Ρονάλντο (63) = Μέσι (40) + Μίλερ (21) + 2! (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο (63) = Μέσι (40) + Μίλερ (21) + 2! (pics)

To10.gr καταμετρά τις ασύλληπτες επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο σε νοκ-άουτ φάσεις του Champions League και αποτυπώνει την ισοπεδωτική διαφορά από τους διώκτες του.

Πριν λίγες ημέρες οι οπαδοί της Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκαν για τις ακριβές τιμές στα εισιτήρια που έχει επιβάλει η διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα κατηγόρησαν τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι, πως έχει μετατρέψει το γήπεδο σε… θέατρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να το πήρε στα… σοβαρά και δίνοντας μία άκρως εντυπωσιακή «παράσταση» κόντρα στην Ατλέτικο αποφάσισε να αποζημιώσει στο έπακρον τους φιλάθλους.

Τελικά ίσως δεν είναι μπορείς να προσδιορίσεις την αξία ενός εισιτηρίου όταν πρόκειται να παρακολουθήσεις έναν παίκτη που σπάει με τέτοιους ρυθμούς τα… κοντέρ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αριθμοί ίσως να μην λένε πάντα την αλήθεια, ωστόσο στην περίπτωση του Πορτογάλου σταρ την λένε και με το παραπάνω, παρουσιάζοντας μας το μέγεθος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Για του λόγου το αληθές, ο Ρονάλντο έχει σημειώσει στη φάση των νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης 63 γκολ! Και αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λίονελ Μέσι με 40 και τρίτος ο Τόμας Μίλερ με 21. Δηλαδή αν προσθέσουμε τα γκολ των δύο και πάλι δεν ξεπερνούν αυτά του Πορτογάλου.

https://twitter.com/Squawka/status/1105801933661581312

Και τα φοβερά νούμερα δεν τελειώνουν εκεί. Ο Ρονάλντο είναι ο μοναδικός παίκτης με 50+ γκολ στη διοργάνωση που έχει σημειώσει περισσότερα στα νοκ-άουτ ματς, από ότι σε αυτά της φάσης των ομίλων.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει σκοράρει τα 63, από τα συνολικά 124 γκολ του, στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

https://twitter.com/brfootball/status/1105799185343885312

Συνεπώς μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πως μιλάμε ξεκάθαρα για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ αφού τα επιτεύγματα του είναι μοναδικά και πάρα πολύ δύσκολα να ξεπεραστούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ