Μέσι: «Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο ήταν εντυπωσιακό»

Μέσι: «Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο ήταν εντυπωσιακό»

Ο Λιονέλ Μέσι αφού… υπέγραψε τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί της Λυών, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρονάλντο και τα όσα έκανε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με δύο γκολ και δύο ασίστ ο Λιονέλ Μέσι, μια ημέρα μετά το χατ τρικ του Ρονάλντο στο 3-0 και την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο, οδήγησε με τη σειρά του την Μπαρτσελόνα στους 8 του Champions League, με το τελικό σκορ κόντρα στη Λυών να σταματά στο 5-1.

Αμέσως μετά σε δηλώσεις του ο Αργεντινός δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το πάλαι ποτέ αντίπαλο δέος Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφεύγοντας στη συνέχεια να επιλέξει αντίπαλο για τα προημιτελικά.

«Πολλά πράγματα μου αρέσουν από το Champions League. Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο χθες ήταν εντυπωσιακό. Αυτό που έκανε η Γιουβέντους, η οποία πέρασε, επίσης. Ο Κριστιάνο είχε μαγική νύχτα με τρία γκολ».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα ήθελε ως αντίπαλο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι για να επιλέξουμε, περιμένουμε την κλήρωση. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους. Ο Άγιαξ έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα με νεαρά παιδιά που δεν φοβούνται κανέναν. Εμείς πρέπει να πορευθούμε με ηρεμία, να δούμε ποιον θα φέρει στον δρόμο μας τύχη και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ