Η Ατλέτικο σκέφτεται να καταγγείλει τον Ρονάλντο στην UEFA

Η Ατλέτικο σκέφτεται να καταγγείλει τον Ρονάλντο στην UEFA

Σε καταγγελία εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται να προβεί η Ατλέτικο, λόγω της άσεμνης χειρονομίας του Πορτογάλου αλλά και τις ύβρεις του προς τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ρονάλντο έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση στο Τορίνο, σκορπώντας με χατ ρικ την Ατλέτικο για να οδηγήσει τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Οι πανηγυρισμοί του Πορτογάλου ήταν έξαλλοι, με τον ίδιο να δείχνει τα… cojones του στους οπαδούς, σαν απάντηση προς την αντίστοιχη ενέργεια του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ αργότερα η κάμερα τον έπιασε να βρίζει τους φίλους των «ροχιμπλάνκος».

Στη Γιουβέντους υπάρχει φόβος για τιμωρία του Πορτογάλου, ελπίζοντας όμως ότι εκείνη θα έρθει σε μορφή χρηματικού προστίμου, ώστε ο 34χρονος να γλιτώσει τα χειρότερα.

Η Ατλέτικο, όμως, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με μια τέτοιου είδους ποινή και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταγγείλει στην UEFA τον Πορτογάλο, προσδοκώντας σε μια τιμωρία από μια έως τρεις αγωνιστικές.

Πάντως, η τελική απόφαση ανήκει στην Ομοσπονδία και μένει να δούμε εάν η Πειθαρχική Επιτροπή ανοίξει φάκελο εναντίον του Κριστιάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ