Η απειλή του Μακελελέ και η απίστευτη αντίδραση του Ροναλντίνιο

Η απειλή του Μακελελέ και η απίστευτη αντίδραση του Ροναλντίνιο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από τα παλιά έφερε στο φως ο Κλοντ Μακελελέ, τον καιρό που κοντράρονταν στα γήπεδα με τον Ροναλντίνιο.

Αρκετά χρόνια πίσω μας γύρισε ο Κλοντ Μακελελέ. Ο Γάλλος κόφτης ήταν ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στη θέση του, σκουπίζοντας τα πάντα μπροστά από την άμυνα της Τσέλσι. Από την άλλη ο Ροναλντίνιο ήταν απλά ο εαυτός του. Στα καλά του, μακράν του δεύτερου ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Οι δυο τους σαν το ποδοσφαιρικό γιν και γιαν, μια δημιουργική και μια καταστροφική δύναμη συγκρούστηκαν στο πλαίσιο της μονομαχίας της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι στο Champions League και ο «Ρόνι» όπως ήταν λογικό κυριάρχησε κόντρα στον σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ των Λονδρέζων.

Ο Μακελελέ με κάθε ειλικρίνεια αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC τι ακριβώς ειπώθηκε στην κόντρα τους: «Μου πέρασε δύο φορές την μπάλα από πάνω μου και κάτω από τα πόδια. Τότε εκνευρίστηκα και του είπα: “Εάν να με ντρμπλάρεις, προτιμώ να το κάνεις με απλό τρόπο. Σταμάτα να κάνεις αυτά τα κόλπα του Playstation σε μένα, αλλιώς θα σε στείλω στο νοσοκομείο».

Στη συνέχεια ο Γάλλος αναφέρθηκε και στην εξίσου εντυπωσιακή αντίδραση του Ροναλντίνιο: «Ξέρετε τι έκανε εκείνος; Μου έδωσε την μπάλα και μου ζήτησε συγνώμη»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ