Καραγκούνης: «Από την μία ο τραυματισμός μου και από την άλλη ο μαγικός Παναθηναϊκός»

Καραγκούνης: «Από την μία ο τραυματισμός μου και από την άλλη ο μαγικός Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε την ιστορική βραδιά όπου ο Παναθηναϊκός είχε βάλει στα σχοινιά τη Μπαρτσελόνα μέσα στο ίδιο της το άντρο, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Το ημερολόγιο έγραφε 9 Απριλίου του 2002, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Το τελικό 3-1 υπέρ των Καταλανών μπορεί να έβαλε τέλος στο όνειρο των «πρασίνων», όμως η εμφάνισή τους και το άγχος που προκάλεσαν στους σούπερσταρς των «μπλαουγκράνα» κατέστησε εκείνη τη βραδιά ως μια από τις πιο μαγικές στην ιστορία του συλλόγου.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών εκείνου του παιχνιδιού στη Βαρκελώνη ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έδινε σωματική και ψυχική μάχη ώστε να καταφέρει να συνεχίσει στην αναμέτρηση παρά τον κομμένο χιαστό που είχε υποστεί από το 44ο λεπτό.

Ο «τυπάρας», 17 ολόκληρα χρόνια αργότερα δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμη αυτή τη βραδιά, πράγμα που το απέδειξε και με ανάρτηση στο Instagram.

«09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champion League!!! Αξέχαστη βραδιά! Από την μια ο βαρύτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικός» τότε Παναθηναϊκός που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BwBpXU8gGoe/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ