Εντυπωσιακό βίντεο της Λίβερπουλ για τον κόσμο της (vid)

Εντυπωσιακό βίντεο της Λίβερπουλ για τον κόσμο της (vid)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Πόρτο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο σύλλογος δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο για τον κόσμο της ομάδας.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε (9/4, 22:00) την Πόρτο για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γήπεδο θα γεμίσει από οπαδούς των «κόκκινων», οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ», με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να φτάσει σε μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στα ημιτελικά.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ φημίζονται για το κλίμα που δημιουργούν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της ομάδας και θεωρούνται από τους καλύτερους του κόσμου στο συγκεκριμένο στοιχείο.

Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει οπαδούς της ομάδας να μιλούν για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Άνφιλντ».

Με αυτήν την κίνηση θέλουν να κινητοποιήσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να φωνάξει με την… καρδιά του ώστε οι «κόκκινοι» να επικρατήσουν στην μάχη με την Πορτογαλική ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/LFCUSA/status/1115536845088096262

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ