Ιμπραΐμοβιτς: «Μέσι και Πογκμπά θα κάνουν τη διαφορά» (vid)

Ιμπραΐμοβιτς: «Μέσι και Πογκμπά θα κάνουν τη διαφορά» (vid)

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τις πρώην ομάδες του.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για το παιχνίδι.

Ο Σουηδός σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, που έχει περάσει τόσο από τους «μπλαουγκράνα», όσο και από τους «κόκκινους διαβόλους», κλήθηκε να σχολιάσει το ματς.

Ο 37χρονος παίκτης αρχικά ανέφερε πως περιμένει να γίνει ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Στη συνέχεια μίλησε για τους Πογκμπά και Μέσι, ενώ στάθηκε στην περίοδο που ήταν στους Καταλανούς.

Για το ματς είπε:

«Νομίζω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε δύο σπουδαίες ομάδες, με μεγάλη ιστορία. Είναι ωραίο να τις βλέπεις και έχουν καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Θα δούμε ποιος θα είναι ο πιο δυνατός».

Στη συνέχεια μίλησε για τους Μέσι και Πογκμπά τους οποίους θεωρεί ως τα «βαρόμετρα» των δύο ομάδων:

«Νομίζω προφανώς ο Μέσι κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι που παίζει. Ο Πογκμπά κάνει τη διαφορά στην Γιουνάιτεντ. Θα είναι μία μάχη μεταξύ τους, ακόμη και αν το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ομάδα και όχι ο καθένας ατομικά. Νομίζω αυτοί θα κάνουν την διαφορά».

Για τις στιγμές που πέρασε στην Μπαρτσελόνα ανέφερε:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, μας σέβονταν και χαιρόσουν να παίζεις σε αυτό το σύνολο. Είχες την αίσθηση ότι κυριαρχούσες στο παιχνίδι, ακόμη και αν δεν έπαιζες καλά, επειδή η ομάδα ήταν τόσο δυνατή».

Δείτε το βίντεο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1115555328660332544

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ