Κλοπ: «Το 2-0 μας κρατάει σε εγρήγορση για τη ρεβάνς»

Κλοπ: «Το 2-0 μας κρατάει σε εγρήγορση για τη ρεβάνς»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ με μηδέν παθητικό δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Πόρτο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους παίκτες του να παίζουν πολύ όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο και να παίρνουν καθαρή νίκη με 2-0 επί της Πόρτο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ μίλησε και για το δύσκολο ματς κόντρα στην Τσέλσι που έπεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το αποτέλεσμα είναι καλό και σε κρατάει σε εγρήγορση, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Πόρτο, όπου η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Έτσι είναι όμως. Αν θέλεις να φτάσεις στα ημιτελικά θα πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου ποδόσφαιρο. Το κάναμε για μεγάλο διάστημα σήμερα και ήμασταν πολύ καλοί.

Είχαμε καλύτερο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως υπερβολικό σε κάποιες στιγμές, αλλά είναι εντάξει. Χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, αλλά τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλά. Είχαν 2-3-4 στημένες φάσεις, σε κάτι που είναι πολύ καλοί, όμως στα υπόλοιπα ήμασταν καλοί.

Από τη στιγμή που ήρθα εδώ είναι έτσι. Είναι καλό και θα πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι. Η Τσέλσι έπαιξε χθες, παίζει την Πέμπτη και μετά παίζει με εμάς την Κυριακή. Δεν έχει ούτε εκείνη εύκολο πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Τσέλσι ήταν πολύ καλή.

Είναι καλό που κρατήσαμε το μηδέν. Είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα μετά το να σκοράρεις. Η Πόρτο θα πρέπει να παίξει πιο επιθετικά και θα μας αφήσει χώρους. Θα προετοιμαστούμε με την ίδια σοβαρότητα για αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ