Γκουαρντιόλα: «Σήμερα δείξαμε ότι δεν αξίζαμε να περάσουμε»

Γκουαρντιόλα: «Σήμερα δείξαμε ότι δεν αξίζαμε να περάσουμε»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι στη ρεβάνς θα πρέπει να δείξει η ομάδα του ότι αξίζει να περάσει ενώ επισήμανε ότι τώρα η προσοχή στρέφεται στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κρύφτηκε μετά την ήττα από την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League και τόνισε πως η Σίτι θα πρέπει να δείξει στο δεύτερο ματς ότι αξίζει να προκριθεί, κάτι που δεν έκανε στο Λονδίνο.

Ο Καταλανός ζήτησε να στρέψουν όλοι στην ομάδα του την προσοχή τους στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν ξεκίνησε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο δεύτερο ματς πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να περάσουμε, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας με κορυφαία το πέναλτι και στο δεύτερο δε δεχτήκαμε σχεδόν καμία φάση από μια εξαιρετική επιθετικά ομάδα.

Όλα αυτά που συμβαίνουν, όμως, είναι η πρόκληση του Champions League. Θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ματς, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με την Κρίσταλ Πάλας και ύστερα να σκεφτούμε το δεύτερο παιχνίδι». είπε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς.

Όταν ρωτήθηκε γιατί άφησε εκτός ενδεκάδας τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, απάντησε πως: «Είδα τον Ντελφ να είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό τον έβαλα στην ενδεκάδα. Θεωρώ ότι θα ήταν υπερβολικό να χρησιμοποιήσω από νωρίς τον Κέβιν, επειδή προερχόταν από τραυματισμό πολλών μηνών και είχε παίξει και στο προηγούμενο ματς.

Σε αυτήν τη φάση τη σεζόν, υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να προσέχεις. Προτίμησα, λοιπόν, για αρχή ένα πιο συμπαγές σχήμα με τρεις μέσους, έχοντας στην ίδια ενδεκάδα τον Ντελφ με τον Φερναντίνιο, με τον πρώτο να παίζει πολύ καλά, μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ