Πικέ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία»

Πικέ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία»

Το εγκώμιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε ο Ζεράρ Πικέ, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του με τους «κόκκινους διάβολους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα τίθενται απόψε (10/4) αντιμέτωπες στο «Όλντ Τράφορντ» με στόχο το πρώτο βήμα που θα τις φέρει πιο κοντά στα ημιτελικά του Champions League.

Με αφορμή την μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Ζεράρ Πικέ κλήθηκε να σχολιάσει τους αντιπάλους του και τα λόγια του ήταν ιδιαίτερα… κολακευτικά.

Όπως φάνηκε, ο 32χρονος στόπερ δεν έχει ξεχάσει το διάστημα που αγωνιζόταν με τα χρώματα των «κόκκινων διάβολων», αφού εκθείασε την πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως είναι η μεγαλύτερη στην Αγγλία.

«Γυρίζω πίσω στο δεύτερο μου σπίτι. Ήμουν εδώ από τα 17 έως τα 21, είχα τις πρώτες μου εμπειρίες ως επαγγελματίας, έπαιζα με τα μεγαλύτερα ονόματα και είχα κάποιες τρελές στιγμές. Άφησα την οικογένειά μου και έζησα μόνος. Έμαθα πολλά και γύρισα άλλος άνθρωπος» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει.

«Ήταν πάντα η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Όλα τα μεγάλα κλαμπ περνάνε καλές και κακές στιγμές, αλλά και περιόδους μετάβασης. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και φάνηκε από τους τίτλους που κέρδισαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ