Η «κόλαση» του Όλντ Τράφορντ και η μάχη στο… σπίτι του Κρόιφ

Η «κόλαση» του Όλντ Τράφορντ και η μάχη στο… σπίτι του Κρόιφ

Η προημιτελική φάση του Champions League συνεχίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζει... κολασμένη ατμόσφαιρα για τη Μπαρτσελόνα, ενώ στο άλλο ματς της βραδιάς, Άγιαξ και Γιουβέντους αναμετρώνται σε ένα άτυπο μπρα - ντε - φερ μεταξύ νεανικότητας και εμπειρίας.

Μάντσεστερ και Άμστερνταμ φορούν απόψε τα καλά τους για να υποδεχτούν τις δυο εναπομείνασες αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των προημιτελικών του Champions League.

Μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι και το 2-0 της Λίβερπουλ επί της Πόρτο, σειρά παίρνουν οι μάχες ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα (22:00) και Άγιαξ – Γιουβέντους (22:00).

Στην αναμέτρηση της βορειοδυτικής Αγγλίας, οι αναγεννημένοι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κοιτάξουν στα μάτια την παρέα του Λιονέλ Μέσι και να φέρουν εις πέρας ακόμη μια υπέρβαση, μετά και το τεράστιο διπλό πρόκρισης στο Παρίσι.

Αντίστοιχα, η Μπαρτσελόνα θέλει να αποτινάξει από πάνω της, την… κατάρα που την ακολουθεί με τρεις σερί αποκλεισμούς από τους «8»της διοργάνωσης και το πρώτο βήμα ενδέχεται να συμβεί επί αγγλικού εδάφους.

Λιονέλ Μέσι και… Κρις Σμόλινγκ έχουν φορέσει ήδη την πανοπλία τους, για τη σύγκρουση στη ρωμαϊκή  κολασμένη αρένα που θα φέρει στο όνομα «Όλντ Τράφορντ».

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Άγιαξ και Γιουβέντους δίνουν ραντεβού στο Άμστερνταμ, με τον Αίαντα να θέλει να αποδείξει πως η εμφάνιση στο «Σαντάγκο Μπερναμπέου» και ο αποκλεισμός επί της Ρεάλ δεν ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Τα «μωρά» του Έρικ Τεν Χααγκ έχουν βάλει στόχο να φτάσουν μέχρι το τέλος και η πρώτη τους προσπάθεια θα γίνει στο… αρχοντικό του Γιόχαν Κρόιφ, στο στάδιο όπου «ιπτάμενος Ολλανδός» μεγαλούργησε.

Στην αντίπερα όχθη, η Γιουβέντους παρά τις απώλειες των Κιελίνι και Τσαν δείχνει έτοιμη να αντιπαρέλθει κάθε εμπόδιο, καθώς ο «βασιλιάς του Τορίνο» επιστρέφει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην αποστολή των «μπιανκονέρι» και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο  Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας, δείχνοντας έτσι… εκ προοιμίου τις προθέσεις του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ