«Τσεκάρονται» τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

«Τσεκάρονται» τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Γιουβέντους-Άγιαξ και Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται για να διεκδικήσουν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στις οθόνες μας και με δύο παιχνίδια σήμερα (16/4, 22:00) θα κλειδώσουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο ένα παιχνίδι, Γιουβέντους και Άγιαξ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους μετά το 1-1 στο Άμστερνταμ. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάριο Μάτζουκιτς και Τζιόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Τη θέση του 32χρονου Κροάτη επιθετικού αναμένεται να πάρει είτε ο Μόιζε Κεν, είτε ο Ντόουγκλας Κόστα, ενώ τη θέση του Κιελίνι θα πάρει ο Ρουγκάνι. Παράλληλα επιστρέφει και ο Εμρέ Τσαν ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο «Αίαντας» θα παραταχθεί χωρίς τον Αργεντίνο αριστερό μπακ, Νίκολας Ταλιαφίκο, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον Μπαντέ (τραυματίας), ενώ στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ θα βρίσκεται κανονικά ο 21χρονος μέσος, Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Εξέλσιορ.

Παρόλα αυτά βρίσκεται στην αποστολή και θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα «μονομαχήσουν» στο «Καμπ Νου» για το ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα προκριθεί στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Βαλβέρδε, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επαναλάβουν μια ανατροπή όπως στο Παρίσι κόντρα στην Παρί.

Ο προπονητής των Καταλανών ξεκούρασε πολλούς βασικούς παίκτες απέναντι στη Ουέσκα για το πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και τον Λιονέλ Μέσι, έτσι η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς τη γνωστή απουσία του Ραφίνια, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βερμάελεν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαϊγί, Ερέρα και Βαλένσια, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Λουκ Σο.

Οι «μάχες» και στα δύο γήπεδα αναμένονται με μεγάλη προσμονή για να δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες ομάδες που θα «τσεκάρουν» πρώτες τα εισιτήρια τους για τη φάση των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ