«Χαμός» στο Τορίνο: Το γκολ του Ρονάλντο και η απάντηση του Φαν ντε Μπεκ (vids)

«Χαμός» στο Τορίνο: Το γκολ του Ρονάλντο και η απάντηση του Φαν ντε Μπεκ (vids)

Στο 28’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους και έξι λεπτά αργότερα ο Φαν ντε Μπεκ ισοφάρισε σε 1-1.

Μαίνεται η μάχη στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αγιαξ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 28’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο 34’ με τον Φαν ντε Μπεκ.

Ένα σκορ που αν μείνει μέχρι το τέλος, θα οδηγήσει τις δύο ομάδες στην παράταση, καθώς και το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει 1-1.

Στο 28’ ο Πιάνιτς εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ιταλοί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και κατοχύρωσε το γκολ. Αυτό ήταν το 126ο γκολ του Πορτογάλου και 65ο σε νοκ άουτ φάση στον θεσμό.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς η απάντηση του Αγιαξ ήταν άμεση. Στο 34’ ο Ζίγιεκ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στον Φαν ντε Μπεκ, αυτός κοντρόλαρε και με πλασέ νίκησε τον Σέζνι, ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Δείτε το 1-0:

Και το 1-1:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ